Pastile de slabit DuoSlim

Aceste pastile de slabit va ajuta sa slabiti rapid pana la 10 kilograme pe luna intr-un mod natural si sanatos. Ajuta la pierderea in greutate, ajuta metabolismul fara sa va afecteze organismul. Aceste pastile sunt cele mai bune si va ajuta sa slabiti atat noaptea cat si ziua datorita ingredientelor speciale ce se afla in componenta lor. Multa lume a slabit cu aceste pastile de slabit, si ar trebui sa le incercati.

Cine nu si-ar dori o silueta de invidiat si un corp sanatos? Datorita acestor pastile de slabit speciale si deosebite puteti sa va indepliniti visul de a slabi si a fi mult mai sanatos. Acest produs nu are efecte secundare, se administreaza o data pe zi, deoarece are in componenta plante exotice ce contin vitamine si minerale forte benefice sanatatii dumneavoastra.

Nu trebuie sa va infometati sau sa faceti multe eforturi pentru a slabi, datorita acestor pastile de slabit puteti sa fiti multumita de corpul dumneavoastra deoarece acestea reduc pofta de mancare si ajuta la scaderea caloriilor din organism.

Ingredientele din aceasta pastila de slabit pentru zi sunt guarana, cromul, pectina de mar, taratele de grau, fucus, acai, papaya, fibrulina.

Ingredientele pentru pastila de slabit de noapte sunt orthosiphon, ceai verde, graperfruit seeds, lactobacili, ananas, garcinia.

Cele mai importante ingrediente din aceasta pastila sunt:

  • Guarana are un continut ridicat de cofeina si ajuta la stimularea organismului.
  • Cromul are o importanta benefica pentru organism deoarece are o contributie mare asupra scaderii poftei de mancare.
  • Pectina de mar este o fibra vegetala si naturala care are rolul de a regla tranzitul intestinal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *