Pastile de slabit SlimBall

Aceste pastile de slabit 100% naturale si vegetale, sunt sanatoase si nu va afecteaza organismul. Va ajuta sa slabiti rapid si ajuta la reducerea poftei de mancare.

In componenta acestei pastile de slabit este o guma speciala denumita Karaya, care de fapt este o fibra vegetala si naturala care se mareste dublu atunci cand intra in contact cu stomacul. Datorita acestei cresteri in stomacul dumneavoastra, pofta de mancare este redusa si veti manca in cantitati mai mici.

Trei capsule de slabit SlimBall de doua ori pe zi va ajuta sa mancati de 3-4 ori mai putin decat mancati de obicei. Timp de 6 ore, nu mai mancati nimic, dar totusi ar trebui sa va fortati sa mancati cate putin pentru ca nu este foarte sanatos sa nu mancati nimic timp de 6 ore.

Cea de-a doua componenta benefica din aceasta pastila de slabit se numeste pectina de mar, care este un acid foarte puternic din fructe. Acest ingredient va ajuta metabolismul si reduce lipidele din organism. Toate caloriile si celulita sunt arse si eliminate, iar zaharurile sunt impiedicate sa se transforme in grasimi. Din moment ce ati slabit, nu va mai ingrasati la loc. Dar la tratamentul acesta trebuie sa asiciati si multa miscare dar si un regim alimentar sanatos.

Daca doriti sa slabiti in jur de trei kilograme trebuie sa luati 3 capsule de slabit de doua ori pe zi, in decurs de o saptamana. Daca doriti sa slabiti sase kilograme, trebuie sa luati 3 capsule de doua ori pe zi, in decurs de doua saptamani. Daca vreti sa slabiti 12 kilograme, trebuie sa luati 3 capsule de doua ori pe zi in decurs de 4 saptamani si procesul continua.

Cautari recente: alcaciopa, mail hornymatches com loc:RO, sase ebsjd@mail telepac pt loc:RO, luis_paula@sapo pt loc:RO, slim ball, slimball pret, top pastile slabit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>