Cum slabesti 20 kg in 7 zile

In cele ce urmeaza va vom arata cum slabesti 20 kg in 7 zile.

Un barbat care avea probleme cu greutatea sa hotarat sa faca cava in aceasta privinta. Astfel cauta diverse metode pana gaseste pe internet o metoda inovatoare si opteaza pentru ea.

A doua zi apare la usa o fata de vreo 20 de ani, frumoasa, cu o silueta impecabila, si purta adidasi roz. Se prezinta ca fiind reprezentant al firmei online la care a apelat, si purta la gat un lantisor pe care scria  “Daca ma poti prinde, poti sa ma ai”

Astfel barbatul incepe sa fuga dupa ea pe scari, si pe alei, dupa o distanta relativ mica acesta oboseste si se da batut.

In zilele care urmeaza acelasi lucru cu tipa care apare la usa si el alearga dupa ea sa o prinda.

A sasea zi dupa ce se cantareste barbatul vede uimit ca a scapat de 5 kilograme asa cum i se promisese in oferta.

Astfel se hotaraste sa ceara un program de slabire de 10 kilograme in 5 zile.

A doua zi la usa apare cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o. Purta tot o pereche de adidasi roz iar pe lantiosrul de la gatul ei scria tot “Daca ma poti prinde, poti sa ma ai”

Apoi el alearga dupa ea pentru a o prinde, la fel si zilele ce au urmat.

A sasea zi cand se cantareste vede ca a slabit 10 kilograme cum era in oferta.

Asa ca se gandeste daca tot a ajuns aici sa scape de toate kilogramele in plus si sa hotarat sa ceara o oferta pentru a pierde 20 de kilograme in 7 zile. Cei de la agentia online ii spun ca este foarte greu si ca aceasta oferta nu a mai cerut-o nimeni. Dar el accepta.

Asadar a doua zi cand deschide usa ramane mut.

De tocul usii se sprijinea un barbat bine facut, incaltat doar cu adidasii roz iar pe lantisorul de la gatu lui scria ” Daca te voi prinde, al meu esti”

Acesta este un banc dar puteti pune oricand in practica ideia.

Cautari recente: biocitrin in italia, cun sa slabesti 10 kg in 20 de zile, cum sa slabesti in 7 zile, cum sa slabesti la sheiping, mail agrolatino com br loc:RO, cum sa slabesti in 5 zile, mail lightlab pt loc:RO, cun sa slabesti 7 kg repede, cumslabestilaburta, cum sa slabesti20 kg, cum se slabeste babesti, mail sapo pt loc:RO, cum sa slabesti 20 kg, cumpoti sa slabesti, cum slabesti la burta?, cum slabim in 10 zile, cum slabesti in 7 zile, cum slabesti cu soda de mincare, SLABIM SIGUR 20KG, slabim 20kg, slabesti 10kg in 7 zile cu lamai, slabeste rapid 20 de kg, meu mail@mail telepac pt loc:RO, cum sa facem sport ca sa slabim rapid in 4 5 zile cu video, mail lightlab pt, iagodi godji come usare, daca slabesti 5 kg se vede, cum slabesti 9kg in 7zile, cum slabesti 9 kg in 7 zile??, CUM SA SLABESTI 9 KG IN 7 ZILE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>