Cum slabesti 20 kg in 7 zile

In cele ce urmeaza va vom arata cum slabesti 20 kg in 7 zile.

Un barbat care avea probleme cu greutatea sa hotarat sa faca cava in aceasta privinta. Astfel cauta diverse metode pana gaseste pe internet o metoda inovatoare si opteaza pentru ea.

A doua zi apare la usa o fata de vreo 20 de ani, frumoasa, cu o silueta impecabila, si purta adidasi roz. Se prezinta ca fiind reprezentant al firmei online la care a apelat, si purta la gat un lantisor pe care scria  “Daca ma poti prinde, poti sa ma ai”

Astfel barbatul incepe sa fuga dupa ea pe scari, si pe alei, dupa o distanta relativ mica acesta oboseste si se da batut.

In zilele care urmeaza acelasi lucru cu tipa care apare la usa si el alearga dupa ea sa o prinda.

A sasea zi dupa ce se cantareste barbatul vede uimit ca a scapat de 5 kilograme asa cum i se promisese in oferta.

Astfel se hotaraste sa ceara un program de slabire de 10 kilograme in 5 zile.

A doua zi la usa apare cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o. Purta tot o pereche de adidasi roz iar pe lantiosrul de la gatul ei scria tot “Daca ma poti prinde, poti sa ma ai”

Apoi el alearga dupa ea pentru a o prinde, la fel si zilele ce au urmat.

A sasea zi cand se cantareste vede ca a slabit 10 kilograme cum era in oferta.

Asa ca se gandeste daca tot a ajuns aici sa scape de toate kilogramele in plus si sa hotarat sa ceara o oferta pentru a pierde 20 de kilograme in 7 zile. Cei de la agentia online ii spun ca este foarte greu si ca aceasta oferta nu a mai cerut-o nimeni. Dar el accepta.

Asadar a doua zi cand deschide usa ramane mut.

De tocul usii se sprijinea un barbat bine facut, incaltat doar cu adidasii roz iar pe lantisorul de la gatu lui scria ” Daca te voi prinde, al meu esti”

Acesta este un banc dar puteti pune oricand in practica ideia.

Cautari recente: biocitrin in italia, cum sa slabesti in 7 zile, mail agrolatino com br loc:RO, trevo explica@sapo pt loc:RO, cum sa slabesti in 5 zile, mail lightlab pt loc:RO, isabel lishuila@mail telepac pt loc:RO, cum sa slabesti cu iagodi godji, cum sa slabesti in 10 zile, cum sa slabesti 10 kilograme in 10 zile, cum se slabeste babesti, cun sa slabesti 10 kg in 20 de zile, cum arata uncartuf cum se gaseste în padure, cun sa slabesti 7 kg repede, cum slabesti la burta?, cum trebue sa tepui ca sa prinzi gravida, cumpoti sa slabesti, daca esti virgina poti sa slabesti, cun sa slabesti in 7 zile, vitor lucas@sapo pt, jfolalhas@mail telepac pt loc:RO, joao@agrolatino com br loc:RO, Slabire 20 Kg, slabire 20 de kg pareri, slabesti in 5 zile, slabesti 10kg in 7 zile cu lamai, midnes@sapo pt loc:RO, miamop lisboa@mail telepac pt loc:RO, marisa caria rocha@sapo pt loc:RO, mail lightlab pt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>